voordelen

 • Snel schakelen
 • Betrouwbare verloning 
 • Landelijke partner
 • Betrokkenheid
 • Scherpe tarieven

Werknemers

  Wanneer u via Kornuit gaat werken bij één van onze opdrachtgevers, is Kornuit uw formele werkgever. Maar om het makkelijk te houden heeft u maar weinig met ons van doen, u kunt gewoon in korte lijnen met uw leidinggevende afspraken maken. Salarisbesprekingen, planning, vrije dagen etc. hoeft u dus allemaal niet met ons te bespreken.

  Werkwijze

  U vult een personaliaformulier in en maakt een kopie van uw geldige legitimatiebewijs. Dit doet u samen met de opdrachtgever.
  Na aanmelding van deze gegevens (door de opdrachtgever) komt u bij Kornuit in dienst en ontvangt van ons een arbeidsovereenkomst conform de ABU CAO per post toegestuurd. Deze ondertekend u, stuurt u terug en dat zijn de enige handelingen die van u verwacht worden.
  Een voordeel van uw verloning via Kornuit is dat u kunt aangeven of u uw salaris wekelijks of vierwekelijks wilt ontvangen. Voor uw administratie ontvangt u per vier weken uw loonstroken per post thuisgestuurd.

  In de praktijk zult u dus weinig contact hebben met Kornuit. Rechtstreeks kunnen overleggen met uw direct leidinggevende is natuurlijk een groot voordeel ten opzichte van een uitzendbureau. U hoeft Kornuit niet op de hoogte te houden van uw afspraken met de opdrachtgever. Eventuele salariswijzigingen geeft uw opdrachtgever door.

  Voor vragen over uw payroll overeenkomst, salarisbetaling, ziekte enz. kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Tussen 09.00 en 17.30 uur zijn wij telefonisch bereikbaar, maar u kunt altijd mailen.